Ohje Sunnuntai-vihkosesta Sinä päivänä tuoksui Sunnuntai...

Taas gluteenittomaksi muunneltuna

Pohja:

100 g margariinia

1 dl sokeria

1 kananmuna

2½ dl glut.jauhoja

½ tl leivinjauhetta

½ vaniliinisokeria

Täyte:

1 prk persikanpuolikkaita mehussa

2 prk maustamaton- kasvisrasvatuotejuustoa (à 200 g)

½ dl juoksevaa margariinia tai 50 g margariinia

1 dl sokeria

1 tl vaniliinisokeria

2 rkl maissitärkkelystä

4 munaa

Leivitykseen. glut. korppujauhoja

Voitele ja korppujauhota irtopohjavuoan reunat. Leikkaa leivinpaperista pala vuoan pohjalle (22-24 cm).

Vaahdota pehmeä margariini ja sokeri. Lisää kananmuna hyvin vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja

lisää taikinaan. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille ylös asti. Laita vuoka kylmään täytteen teon ajaksi.

Valuta persikoista mehu pois ja soseuta sauvasekoittimella. Sekoita täytteen aineet keskenään ja levitä pohjan

päälle. Paista 175 asteessa hiukan uunin alatasoa korkeammalla ritilätasolla n. 50-60 min.

Anna jäähtyä vuoassa mielellään seuraavaan päivään. Irrota kakku vuoasta varovasti.

Kakku on parhaimmillaan seuraavan päivänä.