Tänään kahvilla herkutellaan tällaisella!

Resepti löytyy maku.fi sivuilta, jonka muutin gluteenittomaksi.

4 kpl munia

2 dl sokeria

200 g tummaa suklaata

200 g voita

2,5 dl glut.jauhoja

1 tl leivinjauhetta

Voitele ja glut.korppujauhota  irtopohjavuoan  ( ∅ 26 cm) reunat . Leikkaa leivinpaperista pohjan kokoinen

ympyrä ja laita vuoan pohjalle.

Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuoheaksi vaahdoksi.

Sulata suklaa ja voi. Sekoita hieman jäähtynyt seos varovasti munasokerivaahtoon.

Yhdistä glut.jauhoihin leivinjauhe ja siivilöi taikinaan. Sekoita varovasti tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä 200-asteisessa uunissa 20-25 min.

Anna kakun jäähtyä hetken aikaa vuoassa ja siirrä sitten leivinpaperin avulla lautaselle.

Kakun rakenne kiinteytyy jos pidät sitä hetken jääkaapissa. Haaleana  sisus on valuvaa.

Meillä tarjottiin lisäksi kermavaahtoa.

Herkullisia hetkiä!